Shipping & returns

Verzendkosten

Wij leveren momenteel uitsluitend binnen Nederland. De verzendkosten zijn €4,00.

Retourzendingen en omruilen

Als je niet tevreden bent met je bestelde product(en), kun je de overeenkomst binnen de bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden (herroepingsrecht). De bedenktijd begint op de dag nadat je het product hebt ontvangen of op de dag dat een door jou aangewezen derde partij (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

Als je de overeenkomst wilt ontbinden kan dat altijd. Je kunt een mail sturen naar klantenservice@ky-wearexclusive.com en zo je retourzending doorgeven. Je kunt kiezen voor het ontvangen van een andere maat van hetzelfde product. Als je een ander product wilt ontvangen, geef dan in de mail aan “restitutie” en plaats vervolgens een nieuwe bestelling via ky-wearexclusive.com. Stuur alle items die je wilt terugsturen van een bestelling in hetzelfde pakket terug, om er zeker van te zijn dat jouw retour zo snel mogelijk wordt verwerkt. Je kunt de geadresseerde retoursticker gebruiken die je hebt ontvangen bij de bestelling.

Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen door verwerking anders dan wat nodig is om de aard, eigenschappen en functie van de goederen te beoordelen. Dit betekent dat alle items moeten worden teruggestuurd in dezelfde conditie als bij ontvangst; de items mogen niet beschadigd, vuil, gewassen, aangepast of gedragen zijn (anders dan voor passen) en alle labels of etiketten moeten intact zijn.

Het herroepingsrecht wordt niet beperkt door de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen.

Kijk voor meer informatie over ons beleid voor retourneren en ruilen in artikel 6 van onze Algemene voorwaarden.

Restitutie

Je ontvangt een terugbetaling van het totale bedrag dat is betaald (exclusief de standaard verzendkosten). Het retour sturen en de daarbij behorende verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Retourneer de artikelen zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag waarop je het recht op terugtrekking hebt uitgeoefend. Je kunt jouw artikelen altijd retourneren binnen de afkoelingsperiode. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is gestort. Wij kunnen jouw restitutie opschorten tot we het/de product(en) hebben ontvangen of bewijs hebben dat de producten verstuurd zijn. Jouw restitutie zal worden uitgevoerd met de betaalwijze waarmee de bestelling geplaatst is.

Contactgegevens

KY-Wear (NL)

Willem ten Entelstraat 3

7424 HC Deventer

Nederland

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, nummer: 75633159.

Gevestigd in Nederland - Deventer.

Email address: klantenservice@ky-wearexclusive.com

Website: www.ky-wearexclusive.com

Late retourzendingen

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren of inwisselen. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is gestort. Het is mogelijk dat wij de terugbetaling uitstellen totdat we de producten of het bewijs van het verzenden van de producten hebben ontvangen. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Defecte goederen

Goederen worden als defect aangemerkt als ze beschadigd zijn ontvangen of indien er binnen een maand na aankoop een fabricagefout optreedt. Als je KY-Wear product is beschadigd als gevolg van slijtage zal dit niet worden aangemerkt als defect.

Als je je artikel wilt ruilen, moet je er rekening mee houden dat we het alleen kunnen vervangen door hetzelfde product in dezelfde maat, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je ontvangt een volledige restitutie als het artikel niet kan worden gerepareerd of vervangen.